Kortsluten kvinnofälla

Kockhelvetet har kortslutit vår spis.

Han påstår att det var av misstag, trots att han med brinnande innerlighet önskar sig en ny fin med häll istället för plattor.

Jag är faktiskt ganska säker på att det faktiskt var ett misstag från hans sida, kockhelvetet skulle inte kunna kortsluta en spis med hjälp av en utförlig beskrivning med bilder och hjälp av en assistent.

Men jag undrar ändå hur han bar sig åt.

Förvisso är det inte så märkligt att det händer när han använder den, då mitt utnyttjande av denna tingest är ganska så begränsad…(man ska inte slita på lånade saker)…men hur kortsluter man egentligen en spis utan att koppla om sladdar?

Jag är ganska säker på att han inte skruvade bort bakstycket på spisen och bedrev nån elektrikerverksamhet. Jag menar, han lever ju fortfarande.

Mitt kockhelvete är inte kompatibelt med starkström.

Eller svagström..eller ens 1,5 volts batterier för den delen.

Men den kan ju inte ha kortslutits för att han använde alla plattorna samtidigt?! För i såfall måste det ju ha varit nåt fel på spisen redan från början.

Eller?

Har jag verkligen suttit med en tickande bomb som bara väntat på att försöka utföra ett mordförsök? Är det en konspiration för att familjebostäder behöver en femrumslägenhet?

Är Kockhelvetet trött på mig och försökte gillra en fälla som slog tillbaka?

Är det i grund och botten en kortsluten spis som är den berömda kvinnofällan?  Man blir elchocksbehandlad i det egna köket och glömmer bort att göra karriär?

Jag är ju i allafall säker på att jag kommer behandla spisar med stor respekt i fortsättningen.

Leave a Reply


8 × sju =