Skomakare Anton , får man ta hoonden med sig in i himlen, hey macarena

Jag tar inte ansvar för nåt!

Varken för att jag kan texten till ”Skomakare Anton”, ”Änglahund” eller dansstegen till ”Macarena”.

Det sista är för övrigt Isabellas fel.

Den Isabellan som av nån outgrundlig anledning kan Macarena rörelserna utantill och glatt delar med sig.

Själv antar jag att jag på nåt sätt måste hitta på en förklaring till att jag kan massa suspekta texter som ”Hundar och ungar och hembryggt äppelvin”…

Innan kockhelvetet kommer från jobbet i morgon…

Helst.

Det känns lite som om stämningen i förorten kommer bli lite spänd annars …

Kockhelvetet verkar inte riktigt uppskatta när jag sjunger Alf Robertsson för honom..

Konstigt skulle jag vilja säga..

Gissningsvis är det Ernst fel.

20131124-021726.jpg

Innan Ernst kom fram föregick varken skönsång eller poetiska uttalanden.

Så vi kan lika gärna dels upp tiden i före och efter Ernst tid..

Före Ernst diskuterades litteratur och märkliga resmål…

Efter Ernst diskuterades..

Tja… Vissa av oss kanske uttryckte sig lite poetiskt om poesin i det svenska språket kontra engelska och låttexter och klockan var väl kanske inte så sen, men väl utnyttjad och glöggen gjorde sitt och jag kommer väl få äta upp vissa djupa uttalanden efterhand….

Och annars då?

Jo tack!

Lakritsglögg smakar varm hostmedicin och Isabellas julsnapsrester från förra året smakar tantlikör och kockhelvetet somnade nästan vid bordet.,,

Jag ska få lära mig spela schack och när barnen blir stora ska vi resa runt jorden trots att vi är ganska rädda för amöbor och andra konstiga sjukdomar som tydligen huserar kring jordklotet, vilka Isabella har full koll på genom en engelsk dokusåpa ..

För SydKorea går det bra och vid eventuellt krig kommer Kina stå bakom NordKorea eftersom de är kommunister i själ och hjärta.. Och hur kommer det sig att Kina faktiskt har ett extremt lågt BNP trots att de köper upp hela världen?

Och nånstans här borde jag nog gå och lägga mig…

Leave a Reply


6 + = tretton