Petshop gone bad…

 

Ett förortsfenomen tror jag.

Trubbels Petshopar är satta i fängelse efter att ha ilandstigit från ett sjörövarskepp.

Jag har alltid trott att Petshopar var små väna varelser, men efter att de både mobbat Hello Kittysar och rövat på de -sju- haven-vardagsrumsmattan så har jag blivit tvungen att ändra uppfattning om deras sinnelag.

Dagen har varit seg.

Barnen och Kockhelvetet fick pizza till middag och jag själv fick 2 krukor med pärlhyacinter.

En smärre missräkning gjorde att jag blev utan pizza och fick hålla tillgodo med dessa lökväxter, trots att jag oväntat nog faktiskt blev hungrig.

Å andra sidan gillar jag inte pizza så möjligtvis kan det vara nån form av självbevarelsedrift som gjorde att jag glömde räkna in mig själv i beställningen.

Jag åt 2 smörgåsar istället utan pålägg eftersom jag dessutom glömt att inhandla det.

Och kockhelvetet fick så dåligt samvete att han gick och la sig för att slippa se torftigheten i min middag.

När jag blev lämnad ensam i köket gick jag för att se efter vad Trubbel gjorde och fann henne i badkaret tillsammans med sina Petshopar och andra smådjur hon införlivat i Petshopvärlden.

Trubbel erbjöd mig en plats i karet och eftersom jag ändå inte hade nåt för mig beslöt jag mig för att accompaniera henne.

Det skulle jag, enligt Trubbel, som tydligen bjöd in mig för att vara artig, aldrig gjort, då alla Petshoparna flöt över kanten och under badkaret när jag satte mig.

Man glömmer så lätt bort hur mycket vatten ens kropp pressar undan…

Kockhelvetet har nu sovit i 5 timmar och förväntas strax vakna till och ha vänt dygnet.

Fjortonåringen har tvingats lägga på ett aldeles onödigt underlakan i sängen (hans uppfattning, inte min) och vilar nu sin stackars överansträngda hjärna efter konfirmationsläsningen.

18 åringen vandrar mellan kylskåp och skafferi och blir lika förvånad var 30 sekund han öppnar en ny dörr och ingenting har fyllts på.

Och jag själv har med hjälp av FrontierVille gått från klarhet till klarhet och insett att jag inte längre vill ha varken kolonilott eller stor trädgård.

Eller hungriga getter heller för den delen.

Söndagkväll i förorten alltså!

Leave a Reply


− 4 = fem