Tvättid och vampyrkunskap

Jag har tvättid!

Bara det borde vara nåt att fira och kompletterar man då med att det regnar och är allmänt otrevligt ute så skulle det kunna vara läge för att korka upp en flaska rött, eller ja, tappa upp ur boxen för den som så vill.

Gör gärna det, den som vill ha en anledning.

Förövrigt misstänker jag att min döva väninna redan gjort det då hennes statusuppdatering på FB säger:

”Har ont i huvudvärken, ha en bra fredag”. 🙂

Innan tvätten ska jag åka och fixa på kyrkogården.

För säkerhetsskull tänker jag ta med mig en påle om jag skulle stöta på nån ondsint vampyr, jag blir lite osäker på hur det egentligen är med vampyrer och dagsljus.

Förr kunde man ju läsa sig till att solljus och dagsljus är direkt skadligt för vampyrers hälsa, men nu med all ny information genom Twillight-historierna, blir jag lätt förvirrad och vet inte längre vad som egentligen gäller.

Solljus eller inte?

Hur ska man egentligen kunna veta när man går säker?

Fjortonåringen fick 1 1/2 timmes håltimma och kom hem för att stanna i ca 35 minuter.

Själv hade jag aldrig orkat ta mig hem och tillbaka igen utan hade förmodligen hastigt drabbats av akuta mjäll eller nåt annat otrevligt för att slippa ta mig tillbaka, så jag får väl beundra hans plikttrogenhet.

Förmodligen hade han stannat hemma om det varit tyst i huset, men det hör liksom inte hit.

Och Fröken Trubbel är på skolutflykt till sjöfartsmuseét och hon ska sedan ge sig iväg på rugby. Påminn mig gärna om att fylla på plåsterlådan.

Kockhelvetet har passat på att boka badmintonbana och planeringsmöte på jobbet…naturligtvis eftersom jag är ledig idag.

Fast han ringer hem och säger att han saknar mig och längtar efter att vara tillsammans med mig…

I rest my case!

Typ!

”Trubbel med jättefötterna på spårvagnshållplatsen i morse”

Leave a Reply


7 × sex =