Way beyond valium!!

Med hjälp av närpolisen och ett Mc gäng har jag finkammat förorten på jakt efter Fröken Trubbel.

Med en hjärtklappning som troligtvis höjde min puls upp till 476 slag i sekunden.

Kräktes i en buske gjorde jag också, men jag tror inte att det var nån som såg mig.

Ändå hade jag bestämt med Trubbel att jag skulle hämta henne hos kollegan och vi därefter skulle till affären och inhandla diverse ätbart utan kalorier, eller ja drickbart…mineralvatten.

Hur som helst.

Fröken Trubbel gick tydligen ut på parkeringen, kastade en blick på första bästa parkeringsruta, såg inte mig och bestämde sig då tydligen för att jag lekte kurragömma med henne och befann mig i nån av förortens hundratals trappuppgånger och började leta.

När jag väntat i 10 minuter ringde jag till det andra barnets mamma för att höra efter om Trubbel möjligtvis blivit fördröjd av någon anledning.

Sen började jag leta i förortens hundratals trappuppgångar.

Förorten är stor.

Tror inte ens att Macyver skulle fixa det ensam faktiskt och därför passade det mig utmärkt att en polispikét passerade. Detta trots att jag faktiskt är ganska sur på pikétpolisen sen i lördagskväll när de tvingade mig att blåsa bara för att jag irrade runt och inte kunde hitta ut ur kortedala då jag körde kollegan hem….

Ja, ja poliserna började genast leta och strax därefter dök ett Mc gäng upp, varför de nu kör runt i förorten? Jag log mitt vackraste (hysteriska) leende och klev ut framför motorcykelledaren, beredd på att kasta mig åt sidan om han skulle känna sig hotad och tro att jag var galen, och förklarade hastigt problemet.

Han hörde naturligtvis ingenting bakom hjälmen och mullret utan stängde av motorcykeln, tog av sig hjälmen och lyssnade på mitt hjärteproblem.

Därefter pratade han sig samman med sina västbärande kollegor och de startade med ett muller som gjorde att allting känndes som om jag befann mig på nånslags surrealistisk flygplats kantad med blommande kastanjeträd.

Så for de iväg över förorten ivrigt sökandes Fröken Trubbel.

Själv fortsatte jag min tröstlösa vandring in och ut ur trappuppgång efter trappuppgång.

Slutligen återfanns hon efter ett massivt letande i en timme,på parkeringen utanför gård 8, vilket är 6 gårdar ifrån platsen där hon och jag stämt möte, och kavalleriet kunde återkallas.

På ett sätt är det lite rart att letandet efter Trubbel kunde förena 2 borna fiender som polisen och VästMc gänget.

Lite som en vacker Hollywood produktion….

Och nej! jag önskar mig inte längre Valium i bröllopspresent…vi är way beyond that!!

Jag vill ha ett eget hemmalabb och lite skojiga kemikalier.

Leave a Reply


2 + = fyra