Försmak av den goda viljan

I morgon är en sån där dag igen.

Hämta Teletubbisen för att sedan hämta Drottningmodern för att sedan frakta dessa till en skolgård för att sedan möta upp Labbråttan och vänta på att studenten ska springa ut för att sedan frakta dem därifrån hem till Labbråttan för att sedan åka på utvecklingssamtal med Fröken Trubbel för att sedan åka hem och byta kläder för att sedan gå på studentmottagning och mingla för att gå hem och lägga mig klockan 20.

Tur att man har mingelvanan inne i allafall!

För att förbereda mig har jag idag:

Kört från jobbet, hämtat Trubbel, kört till köpcentret, handlat mat, växlat Europresent, köpt studentnalle, köpt kort, lämnat Trubbel hos pappan, hittat en kille med Downs Syndrom som var vilse, letat reda på adress och kört honom hem, kört hem glömt köpa hälften av vad jag skulle.

Undrar om det är nånslags försmak på vad som kommer hända i morgon?

Kommer jag hämta den vilsne killen, köra hem honom till Labbråttan, köra till skolgården hämta studenten köra henne till Drottningmodern ta med Drottningmodern på utvecklingssamtal, mingla i lärarrummet och slutligen hämta Teletubbisen och bädda ner henne mellan mig och Kockhelvetet?

Om inte annat kommer alla bli väldigt förvånade.

Inte glada kanske, men förvånade.

Förhoppningsvis kommer de åtminstone uppskatta min goda vilja.

Och omtänksamhet om alla.

I

Leave a Reply


ett × = 5