Straffad

Tydligen gillar Fröken Trubbel också doften av träspackel.

Jag tror i allafall det eftersom hon med gissningsvis, stor möda spacklat den nybetsade bordsskivan samt sin egen sekretär.

Och delar av köksgolvet, vilket förvisso är fulbeige, men inte hyser några andra likheter med trä ens efter spacklet.

Ertappad försökte hon inte ens skylla på kockhelvetet.

Själv tycker jag att det tyder på viss mognad hos lilla damen, men det kan också vara att hon faktiskt kunde räkna ut att kockhelvetets straff inte skulle vara polistv-förbud utan att han skulle ha slutat sina dagar i 6 olika svarta sopsäckar utspridda på Djävulsön.

Trubbel själv är det liksom ingen riktig ide att straffa om jag inte vill att det ska slå tillbaka på mig själv.

Utegångsförbud för en som inte har några kompisar att gå ut med är ju ingen mening…

Tv-förbud innebär att jag måste ha tusenkoll på henne oavbrutet för att inte resterande medicinförråd skall återfinnas fastlimmat i nån Hello Kitty målarbok.

Rumsarrest leder troligtvis till att jag antingen måste mura igen väggen ut i svalen för att hon hackat upp en flyktväg under sängen, eller i bästa fall till att jag måste tapetsera om efter att hon använt oljefärger till att måla gubbar med på väggarna.

Så Trubbel går ostraffad ur det här.

Den som straffades var jag som fick börja om.

Trubbel passade dessutom på att upplysa om att man får böta 8000 om man ger nån en smäll, så jag skulle inte ha råd att köpa julklappar till henne om jag skulle ge henne smisk.

Och det var ju omtänksamt av henne..

Som om jag just ikväll skulle ha lust att någonsin mer köpa en enda julklapp till henne….

Leave a Reply


3 × = arton