Festens drottning

Fröken Trubbel har provat nyårskläder och kommer utan tvekan vara snyggast på hela festen i sin svarta klänning med svarta fjädrar i halsringningen och dragkedja i ryggen.

Egentligen är det en top inköpt på BikBok i storlek xs, men som raskt förvandlades till en Klänning i Trubbels tycke.

Som om det inte räckte med att jag skulke velat vara 21 år på den här nyårsfesten.

Nu ska jag plötsligt behöva konkurerra med en 8 åring också.

Generös som hon är Trubbel, har hon erbjudit mig att få låna nåt av henne, eftersom ”du alltid tycker att jag är finast mamma”. Och jag själv varken har haft kraft eller lust att leta upp nån slafsa att dra över huvudet.

Allt efter som paniken griper tag i mig nu, så rotar jag djupare och djupare i garderoben. Just nu sitter jag med en klänning jag hade för 2 år sen på nyår och funderar på hur jag ska kunna bygga om den till nåt nytt.

Annars så har jag köpt nytt diskmedel på Rusta.

Ajax ”Berry blossom”!

Det luktar ungefär som om man diskar i jane Hellen schampo.

Leave a Reply


+ tre = 11